About All Bi

All Bi is een vereniging voor biseksuele personen van alle leeftijden. Onze uitvalsbasis is Leuven met ondersteuning van Holebihuis Vlaams-Brabant. Van hieruit willen we biseksuelen in Vlaams-Brabant (en daarrond) bereiken. We kiezen ervoor om heel consequent tweetalig te communiceren (Nederlands/Engels) aangezien de studentenstad Leuven een tijdelijke thuis is voor vele Erasmusstudenten.

Onze eerste focus ligt op onthaal. Door het aanbieden van onthaalgesprekken willen we biseksuele personen op hun gemak doen voelen binnen het regenboogmilieu. Voor de ene persoon kan dit de functie hebben om een ei ergens kwijt te raken en informatie te verkrijgen, voor de andere kan dit een tussenstap zijn naar andere verenigingen binnen het huis. Deze onthaalgesprekken gebeuren door vrijwilligers en enkel op vraag.  Er worden dus geen vaste momenten voorzien. Aanvragen kunnen gebeuren via e-mail of onze facebook pagina.

Verder is het ook de bedoeling om binnen het regenboogmilieu biseksualiteit beter bekend en bespreekbaarder te maken. Doorheen het jaar zal het aantal georganiseerde activiteiten afhangen van de groei van de vereniging en de vraag hiernaar vanuit de leden.

Daarnaast kijken we ook naar de samenwerking met andere bi-verenigingen in Vlaanderen. Bij de holebi- en transgenderkoepel çavaria is er een Werkgroep Biseksualiteit waar deze verenigingen in vertegenwoordigd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *